Robin, een verhaal van vallen en opstaan

In 2016 sloeg het noodlot toe. Mijn geliefde grootmoeder, die op haar 89-jarige leeftijd nog 100 kilometer per week fietste (vermoedelijk zat fietsen in haar genen en het ik het van haar geërfd) overleed heel onverwacht, mijn vader die jong overleed na jaren tegen kanker gevochten te hebben, ontslagen op 1 van mijn 2 deeltijdse jobs dat ik doodgraag deed,… De problemen hielden niet op.

Gelukkig raapte ik alle moed bij elkaar, wou ik doen wat ik altijd al wilde doen, wat ik echt graag doe. Waarbij ik mijn eigen baas ben. Toen besliste ik van de sprong te wagen en mijn eigen bedrijf op te starten in fietstours. Mensen zorgeloos momenten laten beleven, het mooiste laten zien van wat de steden te bieden hebben, zowel op cultureel als natuurlijk vlak, en dit met een vleugje humor.

In contact komen met mensen van de hele wereld. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn droomjob gevonden heb en met veel plezier en enthousiasme jou enkele leuke uren kan laten beleven. Ook dat ik dit in de buitenlucht kan doen, van kinds af aan speelde ik al steeds buiten, games op pc of playstation hebben me nooit kunnen boeien. Ravotten in openlucht des te meer. Nu nog steeds zoek ik wanneer het kan de buitenlucht op.

Hiernaast werk ik ook dagelijks (weekdagen) met veel plezier in de huiswerkbegeleiding van de lagere school Don Bosco Groenveld in Heverlee (Leuven). Een internationale omgeving met kinderen uit tientallen landen vanuit de hele wereld.

Ik, Robin, wil iedereen laten proeven van de unieke, gezellige sfeer in Leuven, mijn enthousiasme doorgeven aan jou, zodat jij het op jou beurt kan doorvertellen aan anderen.

Tot snel,

Robin

Contacteer ons indien u verdere vragen heeft

Close Menu
Boek Hier