Groepformules Leuven

Groepen welkom!

Voor groepen bieden we speciale prijzen aan, u kan ons hiervoor contacteren via:

Op zoek naar een leuke teambuilding? Contacteer ons!

Hieronder vindt u alvast een overzicht van al onze tours, al deze tours kunnen op vraag naar uw wensen aangepast worden. Voor groepen net als de andere tours hanteren we de regel dat vanaf 15 personen er een extra gids wordt ingezet. De groepen kunnen bij een tussenstop voor een drankje wel zonder probleem indien gewenst samen komen.

Indien gewenst stellen we ook een dagprogramma samen voor een leuk dagje Leuven met maaltijd in één van de 400 horecazaken en een bezoek aan bv het Museum M, de prachtige universiteitsbibliotheek van Leuven met tentoonstelling in de toren, een huisbrouwerij etc…

Als een deel van de groep graag een wandeling wil en een ander deel een leuke fietstour, dan is dit perfect mogelijk.

Lovely Leuven Highlights Tour

Dit is onze toptour vol plezier en beleving langs een mooi middeleeuws dorpje vaak gebruikt als filmset, prachtige kasteeltuinen, een verborgen paradijsje, 10 brugjes over het water, de highlights in het centrum, de jachthaven,… met onderweg een kleine lekkere verrassing. Deze tour duurt ongeveer 3u met onderweg een half uurtje pauze om eventueel iets te drinken, WC bezoek,…

Meer info:
Contacteer Peter Van Lishout

BierTour: Abdijen-en Brouwerijen

Tijdens deze tour met veel groen staat het bier voorop, zowel door de brouwerijen als de 4 prachtige abdijen die we onderweg tegenkomen. Onderweg is er een bezoek aan een huisbrouwerij met proeverij. Ideaal voor op zondagvoormiddag wanneer de stad net iets minder bruisend is dan anders.

Coole Street-ArtTour

© foto Rudi Van Beek

Street-art is een echte hippe, zeer uiteenlopende prachtige kunstwerken duiken overal in de stad op. Meestal zitten ze verborgen en loop je er op enkele meter voorbij zonder dat je ze ziet, maar niet tijdens onze street-arttour. Helemaal boeiend wordt het pas als onze gids je het verhaal achter de tekeningen verteld: vaak onverwacht, ontroerend of verbazend. Er is ook oog voor de verschillende technieken van street-art die je op het einde van de tour zelf kan oefenen tijdens een initatie street-art, laat maar komen die spuitbusjes verf!

Wouden en Bronnen Tour

Ongetwijfeld 1 van de mooiste tours in België! Het beste van 2 werelden!

Deze tour combineert de meeste prachtige zaken die Leuven te bieden heeft zoals ons Middeleeuws dorpje met zijn 16 straatjes, vaak gebruikt om films op te nemen, het magnifieke domein van de Parkabdij met haar vijvers en riviertjes, het kasteel van Arenberg met zijn kasteeltuinen. Wat deze tour echter uniek maakt is dat je ook een groot stuk door het groen fiets: het grootste gemende bos van Vlaanderen waar meer dan 300 reeën en meer dan 50 everzwijnen leven, prachtige vijvers midden van de bossen, mooie weides met koeien met daartussen de kronkelende rivier de Dijle en … last but not least : de enige bron met drinkbaar water aan de rand van een bos die Vlaanderen rijk is en waar vaak een rij mensen staat om grote bussen vol water te vullen wegens de medicinale krachten die aan het water toegedicht worden.

Close Menu
Boek Hier