Groepformules Mechelen

Groepen welkom!

Voor groepen bieden we speciale prijzen aan, u kan ons hiervoor contacteren via:

Onze tour kan op vraag naar uw wensen aangepast worden. Voor groepen net als de andere tours hanteren we de regel dat vanaf 15 personen er een extra gids wordt ingezet. De groepen kunnen bij een tussenstop voor een drankje wel zonder probleem indien gewenst samen komen.

Indien gewenst stellen we ook een dagprogramma samen voor een leuk dagje Mechelen met maaltijd en bezoek aan bv de kazerne Dozin, manufactuur De Wit, de Sint-Romboutstoren, het Speelgoedmuseum, Technopolis, een wandeling door het prachtige Vrijbroekspark, een boottochtje door Mechelen op de binnen Dijle…..

Magic Mechelen Hightlights Tour

Mechelen is een magische stad, en niet alleen voor kinderen! De gigantische Sint-Romboutstoren, het vele water in de binnenstad, de mooie gekleurde Middeleeuwse gevels, het zeer bloemrijke Vrijbroekspark, de leuke straatjes, de Vleeshallen, de vlietjes, haar paleizen ….. laat je meevoeren en ontdek de magiek van deze stad.

Mechelen is dé kinderstad van België, met overal speeltuigen voor kinderen. Ze wordt dan ook veel meer dan de andere steden bezocht door gezinnen met kinderen en tieners.

Wist je trouwens dat Mechelen veel meer beschermde gevels heeft dan Brugge? Dat je ook in Mechelen met een bootje door het centrum kan varen? Dat Mechelen een bruisend winkelcentrum heeft en op zaterdag een leuke markt in het stadshart?

Kom snel deze verrassende, magische stad ontdekken, met of zonder kinderen. De mascote van Mechelen, de pop het Opsinjoorke, gaat ook mee tijdens de tocht en zal jullie onderweg vanuit de lucht toelachen!

Close Menu
Boek Hier